info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Tamat sudah pengajianku..

Hai ho..holla guys..
dah lama dah sarah tak menulis,menaip,membebel dan sewaktunya kat blog ni.. ermm.. rindu lak kat blog yang da comot ni.. 18/10/2014 yang lepas last paper final exam sarah dan last sem sarah kat kolej INSTEDT ni.. wahh.. tak sangka pejam celik pejam celik dah 2 tahun setengah juga sarah belajar kat sini an.. banyak kenangan sem last ni ..lagi-lagi kenangan dengan classmate...

Dah berapa minggu berlalu.. terasa rindu lak dengan diorang.. ohh my.. i really miss u friend..rindu ngan gelagat diorang kat kelas.. perangai semua boleh dikatakan gila-gila.. *Opsss.. jgn marah..hehe ..Ingat lagi masa sem 1.. masing2 nampak skema..blur je semua..masa tu kita tak rapat sangat satu kelas.. ye la baru kenalkan.. start sem 2 kita dah start rapat.. dah macam family dah.. korang perasan tak?? lau ingat balik moment2 kita sepanjang 2 tahun setengah ni nak tergelak dan sedih sendiri.. haha..Memang beratkan nak tinggalkan semuanya.. dah last2 tu rasa macam tak nak habiskan belajar je..nak sambung lagi semata-mata nak dok sama2.. pelik ..padahal masa sem2 lepas tak sabar dah nak abiskan belajar.. haha.. 

Tu semua adat.. bila ada pertemuan mesti ada perpisahan.. tapi aku harap.. persahabatan kita takkan putus sampai kat sini je.. inshaallah lau de masa kita jumpa semula..berkumpul cam aritu.. Moga korang semua berjaya mengapai impian korang.. perjuangan kita tak sampai disini je..panjang lagi perjalanan kita kan.. GOOD LUCK SEMUA.. 

1/12/2014 dah start praktikal..focus in practical k.. nanti boleh convo sama2.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa mcm smlm akk kenal sarah time skolah.. skg dah hbs ea..hihi

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI : hehe.. tau xpe kak..cepat je masa berlalu.. hehe..