info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Anugerah Ketua Eksekutif a.k.a Anugerah DEKAN

Hai semua, lama tak story morry lorrykan.. ehh..hehe.. sarah just nak share kegembiraan sarah kat korang semua, apa yang buat sarah gembira?? hah...!! tuuu.. tengok tajuk atas tu, nampakkan.. Alhamdulillah sarah dapat dekan sem 2 n 3.. Alhamdulillah bersyukur sangat.. dapatlah sarah bagi hadiah tu kan mak ayah sarah.. happy je diorang walaupun tak seberapa nilainya tapi pada diorang tersangat bermaknakan.. ermm.. tak nak banyak cakap.. meyh tengok gamba siang tadi..






Auwcakkkk!!.. hehe.. Alhamdulillah... sem ni insyaallah sarah akan cuba kekalkan pointer lagi.. yeaahhh!! semangat..semangat.. :D 

#Wish me luck for final exam okkk.. 
#Start final at 27/3/2014.. 
#Insyaallah...aminnn..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Break off relationship with him..


I don't know what i can say. Maybe it's the best for me. Sebab apa sarah putus dengan dia.. ermm.. tak de pape sebenarnya, sarah tak nak tipu perasaan dia dan perasaan sarah sendiri. Mungkin ini yang terbaik, mulai sekarang sarah nak cuba tumpukan perhatian sepenuhnya dengan pelajaran. Walaupun sakit bila terpaksa minta putus tu , tapi ni semua untuk kebaikan bersama. Mungkin ini jalan yang terbaik. Sarah harap dia jumpa perempuan yang terbaik dan boleh bimbing dan jaga dia. Insyaallah.. I will miss him forever. Segala kebaikan dia sarah takkan pernah lupakan.. ^_^ 


Selamat tinggal wahai hati mungkin suatu hari nanti engkau akan dapat penggantinya. Suatu hari nanti, bersabarlah. Tanggungjawab dan kerjaya engkau lebih penting dari segalanya. 


P/S: 27/3/2014 ni dah start final exam and first paper. tinggal berapa minggu je lagi nak prepare.. Wish me luck ok.. 
#Target DEKAN for this sem again. amin.. insyaallah.. 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥