info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Result semester 4..

Hai..hai.. wah.wah lamakan sarah menyepi, almaklum busy sikit.. haha.
Hari ni bersamaan dengan 12/5/2014 result sarah keluar.. auw..auw.. excited meyh tadi pagi... tepat jam 2.00a.m sarah terjaga dari tidur.. terus bukak wechat.. sarah usha-usha la moment wechat sarah.. tengok membe2 sarah semua post about result.. what??? result da keluar?? *dok pikir. Bukan ke keluar jam 5 petang nanti ke.. ehh awal benor dia keluar.. Jantung sarah pun apa lagi start dah dup dap dup dap.. badan pun rasa seram sejuk.. terus bukak laptop then terus bukak laman INSTEDT.. nak cek resultkan.. hah.. *dah menggigil tahap dalam ais da ni. Takut wooo..dengan lafaz bismillah sarah bukak result sarah.. daaaaannnn.. apa jadi lepas tu..? ce teka..ce teka.. haha.. ok la sarah terus tunjukkan result sarah sem ni ea.. 
jeng..
.....
.....
....
.....
.....
jeng...
,,,,
...
...
..
..
jeng...
...
...
...
..
..
..
hah...tudia.. 3.82.. 
alhadulillah yaallah.. 
memang terkedu sarah time tengok result ni... 
bukan apa..terkejut la..rasa macam tak percaya sebab dengan carry marknya macam apa aritu...
hah.. alhamdulillah la....bak kata member sarah.. kita kekalkan "LEGACY DEKAN"
Inshaallah sem depan sem last.. so sarah kena buat sehabis baik..maintainkan kedudukan yeaaahhh.. 
trust yourself you can do.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥