info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Debaran menanti result

Dup dap dup dap je rasa hati ni..
Macam tak biasa lakkan.. padahal dah sem last.. haha.. alaaa biasa la.. sem last ni la lagi bertambah-tambah debarannya.. yeee daakkk.. apa taknya sem ni la sem penentu sebelum start praktikal nanti.. 

19/11/2014... diumumkan keputusan peperiksaan akhir jun 2014 akan keluar pada jam 5 petang.. Memang mencabar la nak menunggu result kali ni keluar.. tunggu punya tunggu tepat kol 5 bukak portal.. tapi still tak boleh bukak sebab ada masalah teknikal. yaallah.. dugaan apa ini.. memang kena banyak bersabarlah masa ni.. 

Sambil menanti result sarah keluar sarah luangkan masa dengan main game, chat membe.. ye laa nak tenangkan hati yang dah tak berapa nak tenteram ni.. huhu.. setiap masa check portal ..mana la tau dah boleh bukakkan.. sekali tak boleh lagii.. mak aiii lamanya.. orang dah excited dah ni nak check..cobaan...
 
20/11/2014 pada jam 10 pagi.. barulah portal boleh bukak.. punya la takut sampai terbawak masuk dalam mimpi...haha.. kol 10 lebih tunggu dia loading punya loading dan jantung terhenti sekejap bila result dah terpapar keluar.. peyhh..peyh..dup dap dup dap jantung ni.. dann.. keputusannya adalah..

Dannn inilah hasilnya pointer sarah untuk sem ni 3.56..jatuh terduduk dari sem lepas yang mana sarah dapat 3.82.. peyhh.. tuu la bila da terlalu tinggi pasti susah nak mengapai balik.. tapi sarah bersyukur dengan keputusan sarah.. alhamdulillah tak la seteruk mana pun.. ni semua sarah buat untuk my mom n dad.. hadiah untuk diorang..

DEKAN lagikah akuuu...?? wahhh..alhamdulillah... ^_^
result dah tau dah leh focus tok praktikal @ LI 1/12 ni.. praktikal in teknologi maklumat at kejora bandar penawar.. bismillah..moga dipermudahkan..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Tamat sudah pengajianku..

Hai ho..holla guys..
dah lama dah sarah tak menulis,menaip,membebel dan sewaktunya kat blog ni.. ermm.. rindu lak kat blog yang da comot ni.. 18/10/2014 yang lepas last paper final exam sarah dan last sem sarah kat kolej INSTEDT ni.. wahh.. tak sangka pejam celik pejam celik dah 2 tahun setengah juga sarah belajar kat sini an.. banyak kenangan sem last ni ..lagi-lagi kenangan dengan classmate...

Dah berapa minggu berlalu.. terasa rindu lak dengan diorang.. ohh my.. i really miss u friend..rindu ngan gelagat diorang kat kelas.. perangai semua boleh dikatakan gila-gila.. *Opsss.. jgn marah..hehe ..Ingat lagi masa sem 1.. masing2 nampak skema..blur je semua..masa tu kita tak rapat sangat satu kelas.. ye la baru kenalkan.. start sem 2 kita dah start rapat.. dah macam family dah.. korang perasan tak?? lau ingat balik moment2 kita sepanjang 2 tahun setengah ni nak tergelak dan sedih sendiri.. haha..Memang beratkan nak tinggalkan semuanya.. dah last2 tu rasa macam tak nak habiskan belajar je..nak sambung lagi semata-mata nak dok sama2.. pelik ..padahal masa sem2 lepas tak sabar dah nak abiskan belajar.. haha.. 

Tu semua adat.. bila ada pertemuan mesti ada perpisahan.. tapi aku harap.. persahabatan kita takkan putus sampai kat sini je.. inshaallah lau de masa kita jumpa semula..berkumpul cam aritu.. Moga korang semua berjaya mengapai impian korang.. perjuangan kita tak sampai disini je..panjang lagi perjalanan kita kan.. GOOD LUCK SEMUA.. 

1/12/2014 dah start praktikal..focus in practical k.. nanti boleh convo sama2.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥