info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Sarung kotak tisu raya

Hai semua..
Pejam celik pejam celik dah masuk hari kedua da kita berpuasa.. 
Tup..tup..sedar sedar je da raya..huhu..
Cepat je masa berlalu sekarang ni..persiapan raya dah siap??  😊 
Sarah ada buat tempahan sarung kotak tisu.. Ada yang berminat tak..? 
Sarung kotak tisu raya datang lagi!!!
Dengan harga promosi..
Design yang comel2..
Permukaan yang lembut..
Boleh request warna selain warna yang sedia ada. 
Saiz: kotak tisu 1ply/100helai

Info:
diperbuat menggunakan 100% kain fleece/felt dan jahitan tangan sepenuhnya.
Sesuai diletakkan dikereta,rumah,hadiah atau lain-lain.

*percuma kotak tisu baru.

Kalau berminat 
pm/whatsapp je ye.
☎017-7309834 
☎ 017-7309834

Boleh la letak bersama dengan kuih raya,mesti lagi cantik kan.. 
 RM31
RM33

 RM25

Harga tak temasuk postage
+ postage : RM7 sm; RM10 ss



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Salam ramadhan al-mubarak

Hai akak2,abang2,adik2,acik n uncle semua dah sedia nak puasa?? Mesti la dah sediakan..malam ni jangan lupa set jam n niat puasa untuk sebulan.. Ok.. 

Meyh layan sketsa/cerita riang ria puasa kat bawah ni..
Sesaja nak hiburkan hati.. Tak de kaitan dengan sesiapa pun...
Selamat membaca dan terhibur..





➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Bila tak de laptop rasa semacam je.. Huh..


Hahai..blogger.. 
Rasa semacam lak update guna hpone.. Haha.. Almaklumlah laptop kita tak berapa nak sihat so kena la berehat..sian dia dah lama dah berbakti untuk kita..
Moga cepat sembuh ye laptop..tak boleh hidup tanpa laptop.. Payah nak buat kerja.. Huhu.. 

Ok..buat masa sekarang bisnes bantal sarah pun terpaksa rehat dulu.. Sebab tak dapat nak design bantal yang customer nak.. Sabar je la.. Tapi tempahan sarung tisu akan dibuka tak lama lagi sempena raya ye.. Nanti sarah update lagi.. 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Blog cik sarah berwajah baru.. YEAHHH!!



Blog cik sarah tengah renovate ye...Saja nak ubah penampilan dari kebudak-budakkan jadi lebih matang sikit.. eceh..ecehhh..cehh.. hehehe..
tengok la hasilnya nanti ye.. tak banyak pun perubahan cuma ubah header,body n footer dia je.. 

P/S: cik sarah nak sambung bertukang semula ye.. :D

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Selamat Hari Ibu..*bantal untuk ibu


hai..hai semua..
selamat hari ibu buat yang bergelar ibu, mak, umi, bonda, mama dan apa jua gelaran yang sewaktu dengannya. Tak terlambatkan nak wish selamat hari ibu untuk ibu2 semua.. hehe.. 

awak semua bagi hadiah apa dekat bonda tercinta??
sarah ada buat design bantal khas untuk mak sarah.. 
tapi bantal ni sarah bagi masa birthday mak yang lepas.. hehe.. 
ni..tengok bawah ni.
Simple je kan. :) 

Anda semua tak teringin ke nak bagi hadiah yang istimewa macam ni juga.. ??
meyh tengok design lain kat bawah ni.. 

Perhatian : Design adalah mengikut permintaan customer sendiri.. kami akan usaha sehabis baik untuk mendapatkan hasil yang cantik dan memuaskan hati pelanggan.
untuk tempahan boleh pm / whatsapp
 0177309834
 0177309834
 0177309834
nak tengok design lain tengok dekat sini  Nsarah handmade craft
::Harga berbeza ikut design dan saiz
::Bantal 100% jahitan tangan
::Material : Fleece + felt + fiber

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Kembali berblog


Hai uolls.. dah lama rasanya tak berblogkan..
nak cakap sibuk tak la sibuk sangat.. tapi ntah la maybe mood nak berblog tak ada dah macam zaman lepas abis spm dulu.. ye la dulu kita menganggur tak buat apa.. lepas dah sambung belajar lagi la tak sempat dah nak update blog.. hahaha

So sekarang sarah nak kembali berblog.. tu pun kalau diizinkan la.. lagi pun sekarang dah free sangat-sangat.. dah grad kan..yeahh... diploma di tanganku.. ehhh..ehhh...apa apa pun alhamdulillah la.. berkat sokongan mak ayah n family akhirnya berjaya gak sarah habiskan study.. 
Hah... see gambar kat atas tu.. sarah dah convo ..yeahhh..!! 
29/11/2015 adalah tarikh mengembirakan buat sarah.. akhirnya dapat juga hadiahkan something untuk mak ayah.. bersyukur sangat2 dapat kongsi kegembiraan dengan diorang.. 

By the way sekarang sarah tengah cuba-cuba buat bisnes sendiri.. tu..tuu.. tengok bantal kat gambar atas tu.. bantal tu sarah buat sendiri tau.. saja nak mengabadikan memori kat atas bantal.. hehe.. (ayat bukan main lagi) .. 
Kalau akak, abang, adik, makcik pakcik yang berminat nak bantal macam ni juga boleh usha kat facebook page sarah .. tengok kat sini Nsarah handmade craft . atau insta : nsarah_handmadecraft
Tengok jangan tak tengok tau ..rugi kalau tak tengok..hehe.. macam-macam design dan barangan handmade yang kiut miut sarah buat.. 

okk.. sampai sini je dulu ea..maybe nanti sarah akan update pasal barangan kraf sarah pulak.. :)

#ayattungganglanggang

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥