info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Kembali berblog


Hai uolls.. dah lama rasanya tak berblogkan..
nak cakap sibuk tak la sibuk sangat.. tapi ntah la maybe mood nak berblog tak ada dah macam zaman lepas abis spm dulu.. ye la dulu kita menganggur tak buat apa.. lepas dah sambung belajar lagi la tak sempat dah nak update blog.. hahaha

So sekarang sarah nak kembali berblog.. tu pun kalau diizinkan la.. lagi pun sekarang dah free sangat-sangat.. dah grad kan..yeahh... diploma di tanganku.. ehhh..ehhh...apa apa pun alhamdulillah la.. berkat sokongan mak ayah n family akhirnya berjaya gak sarah habiskan study.. 
Hah... see gambar kat atas tu.. sarah dah convo ..yeahhh..!! 
29/11/2015 adalah tarikh mengembirakan buat sarah.. akhirnya dapat juga hadiahkan something untuk mak ayah.. bersyukur sangat2 dapat kongsi kegembiraan dengan diorang.. 

By the way sekarang sarah tengah cuba-cuba buat bisnes sendiri.. tu..tuu.. tengok bantal kat gambar atas tu.. bantal tu sarah buat sendiri tau.. saja nak mengabadikan memori kat atas bantal.. hehe.. (ayat bukan main lagi) .. 
Kalau akak, abang, adik, makcik pakcik yang berminat nak bantal macam ni juga boleh usha kat facebook page sarah .. tengok kat sini Nsarah handmade craft . atau insta : nsarah_handmadecraft
Tengok jangan tak tengok tau ..rugi kalau tak tengok..hehe.. macam-macam design dan barangan handmade yang kiut miut sarah buat.. 

okk.. sampai sini je dulu ea..maybe nanti sarah akan update pasal barangan kraf sarah pulak.. :)

#ayattungganglanggang

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt kembali berblog dik..

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI hehe..nanti ada masa kita melawat blog akak mcm dulu2 lagi.. rindu lak nak berblogging. :)