info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Bila tak de laptop rasa semacam je.. Huh..


Hahai..blogger.. 
Rasa semacam lak update guna hpone.. Haha.. Almaklumlah laptop kita tak berapa nak sihat so kena la berehat..sian dia dah lama dah berbakti untuk kita..
Moga cepat sembuh ye laptop..tak boleh hidup tanpa laptop.. Payah nak buat kerja.. Huhu.. 

Ok..buat masa sekarang bisnes bantal sarah pun terpaksa rehat dulu.. Sebab tak dapat nak design bantal yang customer nak.. Sabar je la.. Tapi tempahan sarung tisu akan dibuka tak lama lagi sempena raya ye.. Nanti sarah update lagi.. 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Blog cik sarah berwajah baru.. YEAHHH!!



Blog cik sarah tengah renovate ye...Saja nak ubah penampilan dari kebudak-budakkan jadi lebih matang sikit.. eceh..ecehhh..cehh.. hehehe..
tengok la hasilnya nanti ye.. tak banyak pun perubahan cuma ubah header,body n footer dia je.. 

P/S: cik sarah nak sambung bertukang semula ye.. :D

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Selamat Hari Ibu..*bantal untuk ibu


hai..hai semua..
selamat hari ibu buat yang bergelar ibu, mak, umi, bonda, mama dan apa jua gelaran yang sewaktu dengannya. Tak terlambatkan nak wish selamat hari ibu untuk ibu2 semua.. hehe.. 

awak semua bagi hadiah apa dekat bonda tercinta??
sarah ada buat design bantal khas untuk mak sarah.. 
tapi bantal ni sarah bagi masa birthday mak yang lepas.. hehe.. 
ni..tengok bawah ni.
Simple je kan. :) 

Anda semua tak teringin ke nak bagi hadiah yang istimewa macam ni juga.. ??
meyh tengok design lain kat bawah ni.. 

Perhatian : Design adalah mengikut permintaan customer sendiri.. kami akan usaha sehabis baik untuk mendapatkan hasil yang cantik dan memuaskan hati pelanggan.
untuk tempahan boleh pm / whatsapp
 0177309834
 0177309834
 0177309834
nak tengok design lain tengok dekat sini  Nsarah handmade craft
::Harga berbeza ikut design dan saiz
::Bantal 100% jahitan tangan
::Material : Fleece + felt + fiber

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥