info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Selamat Hari Ibu..*bantal untuk ibu


hai..hai semua..
selamat hari ibu buat yang bergelar ibu, mak, umi, bonda, mama dan apa jua gelaran yang sewaktu dengannya. Tak terlambatkan nak wish selamat hari ibu untuk ibu2 semua.. hehe.. 

awak semua bagi hadiah apa dekat bonda tercinta??
sarah ada buat design bantal khas untuk mak sarah.. 
tapi bantal ni sarah bagi masa birthday mak yang lepas.. hehe.. 
ni..tengok bawah ni.
Simple je kan. :) 

Anda semua tak teringin ke nak bagi hadiah yang istimewa macam ni juga.. ??
meyh tengok design lain kat bawah ni.. 

Perhatian : Design adalah mengikut permintaan customer sendiri.. kami akan usaha sehabis baik untuk mendapatkan hasil yang cantik dan memuaskan hati pelanggan.
untuk tempahan boleh pm / whatsapp
 0177309834
 0177309834
 0177309834
nak tengok design lain tengok dekat sini  Nsarah handmade craft
::Harga berbeza ikut design dan saiz
::Bantal 100% jahitan tangan
::Material : Fleece + felt + fiber

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: