info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



ABOUT ME




Nor Maisarah nama diberi..merupakan anak bongsu kepada Encik Yahya dan Puan Ramlah…dilahirkan di Hospital Kota Tinggi pada 17/8/1994(18/8/1994)…seorang yang pendiam jikalau dengan orang yang tidak dikenali (kalau dengan orang yg dah kenal hyper la…hehe..tipu je..jom la berkenalan kalau nk tau macammane.. ^_^ )juga seorang yang manja tau..hehe ..cita2 sejak dari kecil lagi ingin menjadi doctor..(bkn doctor yg rawat diri sendiri k..nie doctor nak rawat org sakit)..tapi tu dulu la masa budak2.. sekarang sarah dah tekad nak belajar bersungguh2 dalam bidang IT ..nak jadi pakar IT ..insyaallah lau tercapai la kan...sekarang ni sarah belajar di kolej institut sains dan teknologi darul takzim (INSTEDT) yang terletak di bandar penawar, kota tinggi, johor..
walaupun tempat tu tak popularkan..tapi dari segi pembelajarannya ok.. sama macam kolej lain.. kolej ni ada kerjasama dengan UiTM ..yang paling penting kolej ni berada dalam suasana dlm taman(mcm mane tu).. seronok sangat.. x la tension..hehe..

Sekarang sarah nak ceritakan berkenaan blog sarah
Blog Pwincess Sarah wujud pada 18/2/2011…dan kenapa sarah letak nama url blog sarah dengan budakmanja94.blogspot.com sebabnya sarah merupakan seorang yang manja dan 94 tu menunjukkan tahun kelahiran sarah..
Pada mulanya sarah memang tak tau apa-apa pun berkenaan blog ni..sarah buat blog ni pun just suka2 je.. tapi sekarang blog ni dah jadi sebahagian bagi sarah.. hehe..…
Mula2 blog sarah ni mmg x macam blog.. serabut, loading berat, semua yg x bagus ada kat blog sarah la.. hehe..(cian an.)ok..setelah dapat komen2 dari blogger2 otai sarah jadi bersemangat nak edit blog sehingga jadi macam ni la.. (uit jangan kutuk blog sarah..sarah tau la tak cantikkan..hehe) … kalau korang tengok blog sarah nie serba pink kan..yes…sarah memang minat warna pink…pada sarah pink memaparkan kelembutan …sweet je… tak tau la pada orang lain kan…ada juga perempuan yang tak suka warna pink..(betul tak?) setiap orang pasti ada pilihan warna tersendiri…walaubagaimana pun sarah puas dengan hasil edit blog sarah nie…sarah nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada semua follower sarah yang dah support sarah selama nie..walaupun tak seramai blogger lain tapi sarah tetap berterima kasih dengan diorang semua sebab sudi follow blog sarah dengan ikhlas dan jujur bukannya terpaksa… thank sangat… ok  la moga dengan aktiviti blogging nie sarah dapat berkenalan dengan rakan2 yang lain…kalau ada salah dan silap sudi2 lah tegur sarah…sarah terima seadanya.. ok. ^_^
Salam perkenalan..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

anwar said...

nice to be here :)

anwar said...

nice to be here :)